Allt men inte alltid

Alla människor – man som kvinna, behöver balans i någon form i sitt liv. Med balans ger du dig den energi du behöver för att orka. Orka jobb, träna, sociala aktiviteter, skola, familj – livet! Men, din balans är inte min balans. Dina behov är inte mina behov, osv. Därför ska vi inte jämföra så mkt utan utgå från oss själva.

Det är här input, insikter och coachning från en personlig tränare eller liknande kommer in i bilden. Personlig utveckling brinner jag för och därför utbildade jag mig inom ämnet personlig träning, kost och löpning. (mer om mina utbildningar, certifikat och erfarenheter kan du läsa >> här inom kort.)

Jag jobbar med innehållet på min hemsida, innehåll kring hälsa utifrån individen och jag vill matcha sidan med det dina söker. Men ni vet, Rom byggdes inte på en dag och min sida kommer likaså att utvecklas och förbättras ständigt. Hoppas ni vill hjälpa mig och guida mig med innehållet. Ordspråket, ”vi lär så länge vi lever” håller jag vid och därför blir mina klienter unika – även om många av oss har liknande behov eller mål. Men det är våra olika förutsättningar som skiljer oss åt!

Sidan kommer bland annat innehålla information om mina tjänster kring följande: träning, hälsa, kost, välmående, att skapa rutiner, vad ska jag träna, hur ska jag träna och när ska jag… Frågorna är lika många som vi är olika. Därför erbjuder jag också olika typ av paket, lösningar och prisförslag. En person vill ha en timme coachning och allmänt upplägg, en annan vill ha ett år med kostuppsättning, en annan vill ha coachning online, någon bara fysiska träffar och de flesta vill ha träningsprogram, upplägg och genomgång av teknik som sen kombineras med gemensamma pass och egen träning. Som sagt vi är alla olika med olika behov därför skräddarsyr jag efter just dig!
Tills att sidan är klar med mer info så når du mig på info@iambyidha.se
Hoppas vi hörs, ta hand om dig!