Om IAM

Jag driver ett eget bolag med två ben och båda fötterna på jorden.

Den ena benet verkar för hälsovinster till privatperson och företag som satsar och investerar i sin personal. Allt från träningsupplägg, gemensamma träningspass, kostrådgivning, föreläsningar och samtalcoach. Varje lösning blir unik och olik den andra. Behovet är det som ligger till grund för hur lösningen ser ut.

Detsamma gäller för det andra benet inom kommuniaktion och marknadsföring. Här är behovet av tjänster utifrån mål det som styr. Jag har abetat över 20 år inom kommunikation och marknadsföring. Jag har erfarenhet av det mer analoga komunikationsarbetet och resan mot det dagliga digitala vi lever i idag. Vilka kanaler bör användas när och hur – är SEOdelen under lupp och hur beter sig våra målgrupper och önskade kunder i våra kommunikationsplattformar och ser de oss och våra budskap? Frågor som bör mätas och analyseras för att veta om man är på rätt spår. Jag har arbetet brett inom kommunikation och målar gärna med den stora strategiska penslen för att bana väg för en röd tråd mot utsatt mål, men kryddar gärna med den detaljerade penseln för att bidra till att aktiviteterna stämmer överens och utförs enligt beslutad strategi. Produktion, analys, texter, bild med mera.

Jag erbjuder alltid skräddarsydda tjänster inom kommunikation och marknadsföring samt hälsovinster för företag och partners som agerar genuint och hållbart. Jag är utbildad kommunikatör och certifierad personlig tränare.