löpkurs i Nässjö i vår

Löpkurs – vässa tekniken och hitta ditt steg för bättre löpning

En löpkurs i Nässjö våren 2024. 5 tillfällen med möjlighet att ta del av löpteknik, tips för hållbar löpning och intervaller.
Passa på att kicka igång din löpning nu inför vår och sommar. Kanske har du ett lopp att förbereda dig inför. Är du helt ny på löpning så passar dessa tillfällen även dig! Min devis är att löpning är för ALLA! Löpningen gör vi i grupp men var och en gör efter egen förmåga och dagsform och utifrån sina mål. Individuell coachning och indviduella insatser, men det blir roligare tillsammans och man utmanar sig lättare med andra.

Vinterns kurs blev lyckad med nöjda deltagare och infunnen löpmotivationen, trots vädret!
Mitt mål är att samma känsla och lite till ska infinna sig även denna omgång. Hoppas vi ses och att du tar tillfället att ge dig själv möjlighet att hitta en hållbar löpning tillsammans med mig!

Kostnad: 5 gånger med individujell coachning, intervalltips och teknikgenomgångar för 1500kr.
En egeninvestering väl värd!

För att underlätta för mig att träffa rätt i gruppens nivå av löpning, fyll gärna i formuläret nedan. Jag återkopplar inom kort med mailsvar till dig.
Tack! Mvh Idha, din PT.

löpkurs i Nässjö i vår

Ange din epostadress. När du anger din epostadress godkänner du samtidigt att jag sparar din epost och kontaktar dig via angiven adress.
Valet gör du för att jag ska kunna samla likasinnade i samma grupp.
Välj det eller de alternativ som bäst stämmer in på varför du vill delta

Signa upp dig för mina inspirationsbrev

Nyhetsbrev, informationsmail, mailutskick – kärt barn har många namn. Syftet med Inspirationsbreven är att digitalt maila ut tips och råd regelbundet direkt till din mailkorg. Varje mailutskick har olika innehåll – allt från träningsinspiration, kosttips och bra övningar till vad som är viktigt att tänka på vid löpning, styrketräning eller rehab. Tips från mig till dig.

Har du önskemål på innehållet i dessa nyhetsbrev så tar jag tacksamt emot det – det är ju för er jag skickar, för att bidra till er träningsmotivation!

Anmäl dig för inspirationsbrev via formuläret nedan eller maila mig så lägger jag till dig i min sändlista, info@iambyidha


Anmäl dig för inspirationbrev direkt i din mailkorg

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Träning och hälsa med mig som PT, IAM by Idha

Kom och träna med mig den 16 mars, Hotel Ullinge

På lördag går ett fint evenemang av stapeln. Med fint syftar jag på innehållet, nämligen hälsa. #hälsapåhöglandet äger rum tack vare många goda krafter här på Höglandet. Eksjo.nu och Hotel Ullinge i spetsen, tillsammans med runt 20 företagare runt omkring Nässjö och Eksjö. Däirbland jag, IAM by Idha. Jag kommer vara med och bjuda på två träningspass, coachning samt gratis konsultationssamtal med mera. Kom förbi och träna eller skaffa massa nya insikter kring träning, kost och hälsa. En fullspeckad dag blir det och hur kul som helst. Det finns verkligen något för alla!

Hoppas vi ses!

9:45 är det prova-på-passet TRYCK & DRA.
Utmana kompisen i kroppsviktsövningar! Svettigt, kul och säkerligen någon övning du inte testat innan. 30 min och utomhus. Här kör vi två-och-två så ta med en kompis eller hitta någon du vill utmana. Alla kan vara med!

12:30 är det prova-på-passet STYRKETRÄNING för löpare och nybörjare.
Ett pass med kroppsvikt och lättare vikter. Vi kör en cirkel med 10 övningar som utmanar både styrka, balans och kroppkontroll. Ju mer du ger desto mer får du ut av det. Alla kan vara med, man kör efter egen förmåga. Är du nybörjare på träning så kör du utan vikter och provar på helt enkelt. Är du van så utmanar du dig med flerledsövningar och att hitta din inre magmuskelatur för än mer kroppskontroll. Övningarna som är med är bra för dig som springer och joggar, men bra för alla då vi använder mycket höftmuskelatur i passet. Vill du veta mer om passen jag håller i så hör av dig.

info@iambyidha.se

Mina inlägg i sociala medier
Instagram
Facebook

Hälsa med IAM by Idha

Don´t quit – keep on

Idag är det tydligen nationella ”Quitter´s day” – då flest människor ger upp sina nyårslöften om träningsrutiner eller nya matvanor osv. Du ska inte vara en av dom. Har du nyårslöften, fortsätt kämpa vidare och ta en sak i taget. Det underlättar vägen mot att nå ditt mål. Alla förändringar samtidigt tenderar att fallera och du når inte bättre matvanor eller att komma igång med regelbunden motion.

Så även om det är tufft, ge dig inte!

Vill du ha hjälp att följa din plan, ta fram en plan som är för dig – hör av dig! Jag bjuder på första konsultationssamtalet. Därefter landar vi tillsammans i vad som är bäst väg för dig!

Jag hjälper privatpersoner och företag med att hitta hälsovinster genom träningsupplägg, kostplanering, föreläsningar, gemensamma pass eller enskilda upplägg. Jag skräddarsyr efter ditt eller företagets behov. Hoppas vi hörs. Se till att ska en bra start och en hållbar sådan på 2024!
info@iambyidha.se | @iam_byidha

Allt men inte alltid

Alla människor – man som kvinna, behöver balans för att få livet att fungera. Med balans ger du dig den energi du behöver för att orka. Orka jobb, träna, sociala aktiviteter, skola, familj – livet! Din balans är din balans, ingen annans. Dina behov är dina behov. osv. Därför ska vi inte jämföra oss så mycket med andra utan mer utgå från oss själva! Är detta inget du reflekterat över så rullar livet säkert på okej, men är något som gnager; smärta, värk eller avsaknad av bättre val kring kost eller träningsrutiner – då är det dags att göra ett medvetet och aktivt val för att få till en förändring. Vet du inte hur? Hör av dig så tar vi ett första konsultationssamtal och hittar ditt nuläge, och vad du behöver börja med för att nå ett nyläge där du vill vara. Maila mig på info@iambyidha.se eller skriv i kontaktformuläret eller ett meddelande i sociala medier.

Jag brinner för personlig utveckling och därför utbildade jag mig inom ämnet personlig träning, kost och löpning. (mer om mina utbildningar, certifikat och erfarenheter kan du läsa >> här inom kort.) Tillsammans med de klienter jag haft vet jag hur viktig rollen som PT är för att få till en förändring, min input, mina insikter och lärdomar coachar och motiverar till förändring. Våra kroppar är fantastiska men inget kommer gratis, oavsett om det är en viktresa eller rutinresa som görs. Men jag är och vill vara med dig hela vägen och hjälpa dig att nå dina mål med träningen eller kosten. Du berättar vad du vill och behöver och jag sätter samman en plan skräddarsydd och anpassad efter dig och dina förutsättningar.

Fyll gärna i kontaktformläret så hör jag av mig till dig!

Har du nyttjat årets friskvårdsbidrag?

Än är det inte försent! Du vet väl att du kan nyttja friskvårdsbidraget till mycket mer än ett gymkort eller massage?!

Oavsett vad du har för behov och vill använda det till så ska du använda det! Det är en fantistiskt förmån som företag erbjuder. Summan varier och vissa företag är väldigt frikostiga med summan för bidraget – bara att gratulera till er! 🙂
Osäker hur du kan nyttja bidraget om du inte vill köpa ett gymkort? Personlig träning, löpcoachning eller kostplanering är svaret! Kontakta mig så ser vi över ditt behov och hittar en lösning som passar det du behöver. Ett samtal koster inget och beroende på vad vi kommer fram till behöver du kanske inte lägga så mycker pengar själv. Pengarna som läggs för friskvård och som innefattar något för dig själv och din hälsa – den pengen är rätt investerad! Alltid!

Maila mig på info@iambyidha.se eller fyll i mitt kontaktformulär så hör jag av mig till dig.

Osäker på vad som gäller för friskvård, läs mer på >> skatteverket.

ta hjälp av personlig tränare i att hitta balans mellan träning, kost och återhämtning

Inte ska väl jag…

Våga starta eget inom något jag brinner för?

Sharing is caring – Tack NNAB för att ni sprider ordet och lyfter vikten av att göra bra val för sig själv och att du som företagare har möjlighet att göra det för dina medarbetare.
>> Läs gärna artikeln och hör av er om nyfikenheten om hur du kan egeninvestera tog överhand 🙂

info@iambyidha.se eller skriv till mig i sociala medier; Instagram, Facebook, LinkedIn.

Styrketräning är för alla

Styrketräning är för alla!

Rätt typ av styrketräning ökar prestationsförmågan inom nästan all uthållighetsidrott

Det kommer fler studier som visar på att styrketräning kan öka din prestationsförmåga. Alltså är styrketräning inte bara för dig som vill bygga muskler, eller för att minska skaderisk utan även för dig som sysslar med uthållighetsidrott. T.ex. cykling eller löpning. Fantastiska nyheter för er som inte har sett fördelarna med styrketräning tidigare ;o)!

Vill du ha tips på rätt styrketräning för dig i dina träningsmål, hör av dig. Jag bjuder på ett konsultationssamtal så tar vi det därifrån.
För dig som vill grotta ner dig än mer så finns studien att läsa >> här.

Ses vi? PT-Erbjudande

Jag kommer finnas på plats på Highland Crossfits årsfirande i Nässjö den 17 september.

Kom förbi och prata träning eller kost och passa på att boka ett första konsultationssamtal, helt gratis.

Fler erbjudanden finns under Öppet hus helgen och under tiden fram till det för dig som inte har möjligheten att ses på plats.

Hoppas vi hörs eller än hellre ses!

Personlig träning i Nässjö
Träning, kostrådgivning och löpcoachning med personlig tränare i Nässjö

Kostnadsfri konsultation

Boka upp dig för kostnadsfri konsultation, ett samtal med personlig tränare och ta steget mot din viktigaste egeninvestering!

10% rabatt på paketet 5 PT

Tecknar du dig för träning med mig bjuder jag på 10% rabatt på 5 PT-timmar. (I 5 PT-timmar ingår startsamtal, uppsättning av träningsprogram och 3 gemensamma pass).

Kostanalys

Tecknar du kostprogrammering med mig bjuder jag på
kostanalysen. (värde ca 500kr).

10% rabatt på ett löpcoachningstillfälle

Tecknar du dig för löpcoachning bjuder jag på 10% på ett löpcoachningstillfälle. (Ett tillfälle där vi ser över din
löpteknik).