Personlig träning – personliga resultat

Det är ju inte någon nyhet att alla människor mår bra av regelbunden rörelse och bra kost. Däremot glöms det lätt bort att alla människor är olika och behoven likaså. Vi har olika förutsättningar som också påverkar vilka mål och resultat vi vill nå. Behöver du hjälp att hitta dina? Jag erbjuder personlig träning för dig som privatperson, kompisgruppen och er som företag! Kontakta mig via formuläret eller via mail för ett gratis första konsultationssamtal, info@iambyidha.se


Personlig träning är för alla

Träning är ett oroligt brett begrepp och det är ju det som är tjusningen med det. Träning kan alla bedriva i någon form utefter sina förutsättningar, behov och mål. Ibland fastnar vi lite i samma hjulspår och behöver tänka om eller rent av få till en plan och faktiskt ta tag i det och börja träna. Är du osäker på hur du ska börja, hur du kommer tillbaka efter skada eller sjukdom? Vill du veta mer kring rätt teknik och utförande i olika övningar hemma eller på gymmet och behöver du en plan att utgå från så du vet vad du ska göra, när du ska göra det och hur? Jag älskar all typ av träning och har arbetar som personlig tränare för att just få möjligthet att sprida träningsglädje och kunskap och bistå med vägledning i att hitta sin egen balans i livet mellan träning, kost och återhämtning! Till alla! Företag, grupp, förening och du som person.

Kontakt mig via formulär eller mail så hör jag av mig. Varje persons behov är unikt och därför skräddarsyr jag upplägg och prispaket efter dialog med dig/er.

Några exempel på personligt träningspaket följer nedan, men paketlösningarna inom personlig träning och kost varierar utefter person och behov. Ta därför en kontakt och få det skräddarsytt efter dina förusättningar. Är du företag så hör av dig!

All träning kan ni också ta på friskvård! Så har du inte nyttjat ditt friskvårdsbidrag i år – gör det och gör något för dig själv! Vet du inte vad? Hör av dig så tar vi ett kort samtal och ser vad dina behov landar i.

PT5 – personlig träning med eget program och coachning

För dig som privatperson som vill investeria i dig själv och ett långsiktigt bättre mående. Ordinariepris för paketet är 4 975kr. Då får du:

  • – Ett inledande konsultationssamtal där vi ses eller pratar igenom ditt utgångsläge.
  • – Du får beroende på ditt behov och vad vi enas om, ett träningsupplägg att följa – framtaget utifrån dina förutsättningar.
  • – Du får avstämningar digitalt.
  • – Tillgång till träningsapp.
  • – Du får 4 fysiska träffar i gym eller digitala träffar på hemmaplan, där jag ser över din teknik och coachar dig i ditt pass och de olika övningarna.

Ett grymt bra upplägg för att komma igång och säkerställa din fortsätta träning och resan mot ditt mål!

Varje person är unik med olika förutsättningar – därför bör personlig träning också bedrivas precis så.

PT10 – personlig träning med eget program och coachning

Ordinariepris för paketet är 9500 kr. Då får du:

  • – Ett inledande konsultationssamtal där vi ses eller pratar igenom ditt utgångsläge.
  • – Du får beroende på ditt behov och vad vi enas om, ett träningsupplägg att följa – framtaget utifrån dina förutsättningar.
  • – Du får avstämningar digitalt, enligt överenskommelse.
  • – Tillgång till träningsapp.
  • – Du får 7 fysiska träffar i gym, online-coachning, digitala träffar eller på hemmaplan – där jag ser över din teknik och coachar dig i ditt pass och de olika övningarna.

Ett grymt bra upplägg för att komma igång och säkerställa din fortsätta träning och resan mot ditt mål och hitta rutinen.

Men som alltid skräddarsyr jag efter varje persons behov, så ta en första kontakt och gör ett medvetet val.

MånadsPT

Online eller fysiskt på plats i t.ex. Nässjö. Här betalar du en månadskostnad och vi bestämmer tillsammans vad du behöver. Till exempel ett träningsupplägg som vi stämmer av varje månad men där du tränar på själv där du befinner dig.

Vill du hellre ses fysiskt en gång per månad eller oftare så går det också bra, helt beroende på ditt behov. (Detta erbjudande riktar sig till dig med närvaro kring Nässjö, där jag är mest verksam som personlig tränare.)

Månadspaketet kan innehålla både träning och kostprogram, alternativt den ena eller det andra. Här väljer du utifrån ditt behov hur ditt upplägg kommer se ut. Jag samlar in data och information om dig, dina förutsättningar och behov sen ger jag rekommendationer och vägledning hur du kan komma vidare mot ditt mål, men du måste sen göra jobbet! Vi människor klarar betydligt mer än vi tror, jag vill bara hjälpa dig inse det!

Vi människor klarar betydligt mer än vi tror, jag vill bara hjälpa dig inse det!

Behöver jag ha gymkort?

Nej det är inget måste. Du kan välja hemmaträning. Vill du däremot lära dig gymträning och utvecklas inom det så behöver du tillgång till ett gym.

Tränar du med mig blir du inte låst till något gym. Du väljer själv vilket!

Vad är konsultationssamtal?

Kort samtal där vi berör det du vill nå, mål inom hälsa och vad du har för behov.
(Träning, upplägg, planering, kost, löpning, komma igång efter skada eller graviditet, anpassad träning efter sjukdom, atros eller under klimakteriet, träning för äldre, träning för dig som idrotts satsar osv.)

Ett kort samtal som kan ge många långsiktiga vinster!

Vad är PT egentligen?

PT är en förkortning av orden personlig tränare, personlig träning. Det innebär just precis det. PT handlar om att träna utefter du som person. Att din nivå, dina förutsättningar är det som sätter ramen för vad du ska göra och vad du har för mål. Här är vi ala väldigt olika och därför bör allas träning se olika ut! Därför är personlig träning för mig just personlig, skräddarsydd och anpassad efter personen framför mig! Alltid personligt framtagen. Vi som är utbildade PT´s har olika inställning till detta givetvis, men för mig är detta viktigt och det är då pengen du investerar kommer dig till nytta – länge!

Har du utbildat dig till PT?

Ja det har jag! Jag är certifierad och har därmed en licens för att få bedriva personlig träning och coacha andra människor som vill utvecklas, börja efter graviditet, komma igång med träning i gymmet eller löpning, hitta rutiner och bli säker på att du gör rätt kring tekniken i gymmet.

Jag är Certifierad kostrådgivare. Det innebär att jag får och kan sätta samman en kostplan som du bör äta efter för att nå ett visst mål. Vill du nå viktnedgång behöver se över din kosthållning idag och göra justeringar, det bistår jag med. Och tvärtom om du vill gå upp i vikt och bygga muskler.

Kostrådgivning kan för företag vara i form av föreläsningar eller liknande. Hör av er så hittar vi något som passar er organisation.

Jag är diplomerad Löpcoach och har gått kurs i och fördjupat mig inom löptteknik – hur vi kan nå ett mer hållbart löpsteg för att kunna springa länge utan att bli skadade. Alla kan springa – på sitt sätt!

Jag är också diplomerad Stark genom klimakterie-coach. Vilket innebär en fördjupad kunskap kring hur vi kvinnor fungerar under och kring klimakteriet. Här finns det mycket kunskap att förmedla, just dörför gick jag kursen med Monika Björn. Hör av dig om du vill veta mer om träning, kost och återhämtning om du själv befinner dig i klimakteriet och kanske inte känner igen din kropp. Under den här perioden i livet händer det mycket med hormonerna i kroppen som gör att det kan bli obalans. Men vi är alla olika och påverkas olika under klimakteriet. Därför finns det inte en väg som gäller för alla utan man behöver kika på hela bilden och alltid! utgå från sig själv. Kontakta mig så bistår jag gärna där jag kan!

Bevis och diplom kommer upp här inom kort.

Behöver jag ha tränat?

Nej du kan vara helt ny inom träning. Jag skräddarsyr utifrån just dig och vart du vill. Du kan vara hel oerfaren och hr lär jag dig grunderna. Du kan vara hyfsat van men vill förbättra tekniken för att utvecklas muskulärt. Du kan vara van gymråtta men kanske hamnat i samma hjulspår och nått en platå i din hypotrofi. Det finns allt och därimellan! En sak är säker, utvecklas och lära oss nytt – det kan vi alltid oavsett var vi börjar eller tar oss vidare!

Privatperson eller företag?

Jag tränar, coachar och utvecklar alla. Förening, företag, grupp på jobbet, kompisgänget och du som person. Det finns lösningar på det mesta och oavsett konstellation ger det dig som person något att ta med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *