Kontakta mig

Jag erbjuder dig som vill ha behoven synliggjorda och skräddarsydda lösningar.

IAM by Idha AB är företaget med båda fötterna på jorden. Det ena benet i kommunikations- och marknadsföringsområdet. Det andra inom personlig träning, kostrådgivning och hälsovinster för privatpersoner och företag.

Kontakta mig för ett gratis konsultationssamtal, så tar vi det därifrån. Maila mig på info@iambyidha.se eller fyll formuläret så hör jag av mig.


Är du i behov av personlig träning, kostrådgivning eller vill se över helhetshälsan – för dig själv eller för ditt företag?

Maila mig, sök upp upp i sociala medier på instagram, facebook eller linkedin. Alternativt fyller du formuläret nedan så hör jag av mig för att boka ett första inledande samtal.

Alla människor är olika, vi har olika förutsättningar och behov. Därför anpassar jag och skräddarsyr mina upplägg – just för att vi behöver olika lösningar. Oavsett om det är träningsupplägg, övningar i gymmet, kostprogram eller analysera löpsteg.

Fyll i formuläret nedan och med så mycket information du kan. Jag hör av mig till dig och så tar vi det därifrån och hittar en lösning som fungerar och reder ut vad det är du behöver.