Jag är intresserad av vinterlöpning

Här fyller du i din intresseanmälan för att delta i en löpargrupp nu under vinterperioden. Ta chansen att hålla igång löpningen eller kom igång med att börja springa! Du träffar likasinnade, personer som precis som du vill springa, jogga, lufsa, rusa – kärt barn har många namn.

Vad ingår i löpkursen?

Vi kommer träffas en gång i veckan (återkommer om dag och tid) under 45-60 minuter med start vecka 5 (månadsskifte januari/februari).
Vi träffas och utgår från bryggan vid Ingsbergssjön mitt i Nässjö.

– Vi ses vid gemensamma 5 tillfällen där vi tillsammans kommer testa på olika löpintervaller, vässa på löptekniker och lära oss springa hållbart – allt utifrån din egen förmåga och nivå.
Du får individuell löpcoachning av mig där mitt mål är att du ska utvecklas. Ett perfekt tillfälle att komma igång, utmana dig eller komma tillbaka till rutinerna.

Vad kostar det?
5 tillfällen med allt ovan för 1 500kr.

Hoppas vi ses! Detta är för alla, van som ovan löpare! Anmäl dig och dina vänner i formuläret nedan.

Är ni en grupp som redan idag springer tillsammans och vill fortsätta med en löpcoach, >> kontakta mig så skräddarsyr vi en lösning med innehåll och datum som passar er.
Maila mig på info@iambyidha.se

Ange din epostadress. När du anger din epostadress godkänner du samtidigt att jag sparar din epost och kontaktar dig via angiven adress.
Valet gör du för att jag ska kunna samla likasinnade i samma grupp.
Välj det eller de alternativ som bäst stämmer in på varför du vill delta
Jag försöker anpassa löpartillfällena till de dagar flest kan närvara.