Kom och träna med mig den 16 mars, Hotel Ullinge

På lördag går ett fint evenemang av stapeln. Med fint syftar jag på innehållet, nämligen hälsa. #hälsapåhöglandet äger rum tack vare många goda krafter här på Höglandet. Eksjo.nu och Hotel Ullinge i spetsen, tillsammans med runt 20 företagare runt omkring Nässjö och Eksjö. Däirbland jag, IAM by Idha. Jag kommer vara med och bjuda på två träningspass, coachning samt gratis konsultationssamtal med mera. Kom förbi och träna eller skaffa massa nya insikter kring träning, kost och hälsa. En fullspeckad dag blir det och hur kul som helst. Det finns verkligen något för alla!

Hoppas vi ses!

9:45 är det prova-på-passet TRYCK & DRA.
Utmana kompisen i kroppsviktsövningar! Svettigt, kul och säkerligen någon övning du inte testat innan. 30 min och utomhus. Här kör vi två-och-två så ta med en kompis eller hitta någon du vill utmana. Alla kan vara med!

12:30 är det prova-på-passet STYRKETRÄNING för löpare och nybörjare.
Ett pass med kroppsvikt och lättare vikter. Vi kör en cirkel med 10 övningar som utmanar både styrka, balans och kroppkontroll. Ju mer du ger desto mer får du ut av det. Alla kan vara med, man kör efter egen förmåga. Är du nybörjare på träning så kör du utan vikter och provar på helt enkelt. Är du van så utmanar du dig med flerledsövningar och att hitta din inre magmuskelatur för än mer kroppskontroll. Övningarna som är med är bra för dig som springer och joggar, men bra för alla då vi använder mycket höftmuskelatur i passet. Vill du veta mer om passen jag håller i så hör av dig.

info@iambyidha.se

Mina inlägg i sociala medier
Instagram
Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *