Löpkurs – vässa tekniken och hitta ditt steg för bättre löpning

En löpkurs i Nässjö våren 2024. 5 tillfällen med möjlighet att ta del av löpteknik, tips för hållbar löpning och intervaller.
Passa på att kicka igång din löpning nu inför vår och sommar. Kanske har du ett lopp att förbereda dig inför. Är du helt ny på löpning så passar dessa tillfällen även dig! Min devis är att löpning är för ALLA! Löpningen gör vi i grupp men var och en gör efter egen förmåga och dagsform och utifrån sina mål. Individuell coachning och indviduella insatser, men det blir roligare tillsammans och man utmanar sig lättare med andra.

Vinterns kurs blev lyckad med nöjda deltagare och infunnen löpmotivationen, trots vädret!
Mitt mål är att samma känsla och lite till ska infinna sig även denna omgång. Hoppas vi ses och att du tar tillfället att ge dig själv möjlighet att hitta en hållbar löpning tillsammans med mig!

Kostnad: 5 gånger med individujell coachning, intervalltips och teknikgenomgångar för 1500kr.
En egeninvestering väl värd!

För att underlätta för mig att träffa rätt i gruppens nivå av löpning, fyll gärna i formuläret nedan. Jag återkopplar inom kort med mailsvar till dig.
Tack! Mvh Idha, din PT.

löpkurs i Nässjö i vår

Ange din epostadress. När du anger din epostadress godkänner du samtidigt att jag sparar din epost och kontaktar dig via angiven adress.
Valet gör du för att jag ska kunna samla likasinnade i samma grupp.
Välj det eller de alternativ som bäst stämmer in på varför du vill delta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *